Pengumuman

 Semak Keputusan Ujian/Peperiksaan

Kami warga MRSMPS mengalu-alukan kedatangan  pelajar Tingkatan 1 & 4 sesi 2017.  Tahniah kepada anda kerana telah terpilih mendaftar masuk ke maktab kami bagi sesi persekolahan 2017.  Semoga tahun 2017 membawa seribu rahmat dan kejayaan buat kita semua.

Semoga usaha serta keringkat titik peluh selama ini memberikan kejayaan kepada anda serta mendapat rahmat dan berkati dariNya. Amiiin.

Aktiviti Maktab

Kami Ke Arah Pensijilan MS ISO 9001:2015

Pasir Salak: Pendaftaran Telefon Bimbit Pelajar : Ibubapa pelajar dikehendaki memuaturun peraturan penggunaan telefon bimbit seperti dilampiran dan mengisi Borang Pendaftaran serta Akujanji Penggunaan Telefon Bimbit. Pelajar dikehendaki membawa 2 borang berkenaan yang telah diisi serta ditandatangani oleh ibubapa beserta bayaran pendaftaran pada sesi persekolahan Sem 2, 2017. 

Pasir Salak: Khatam Al-Quran (22 Jun 2017): Majlis Khatam Al-Quran semarakkan Bulan Ramadan Al-Mubarak.  

Pasir Salak: Iftar Perdana (21 Jun 2017): Iftar Perdana pelajar bersama pihak pengurusan dan juga guru dan kakitangan MRSM Pasir Salak.   

Pasir Salak: Pendaftaran Masuk Pelajar Tingkatan 1 & 4 2017 (6 Feb 2017): Pelajar baru (F1&4) akan mendaftar di Dewan Besar MRSMPS. Maklumat berkaitan pendaftaran boleh disemak pada pautan "Maklumat Semakan Daftar Pelajar Baru" pada sebelah kanan portal ini.

Undian

Apakah pendapat anda mengenai halaman web baru MRSM? 

Sangat Menarik
Bagus
Perlu Diperbaiki Lagi
Boleh Tahan
Tidak Menarik