Pengumuman

 Semak Keputusan Ujian/Peperiksaan

Kami warga MRSMPS mengalu-alukan kedatangan  pelajar Tingkatan 1 & 4 sesi 2017.  Tahniah kepada anda kerana telah terpilih mendaftar masuk ke maktab kami bagi sesi persekolahan 2017.  Semoga tahun 2017 membawa seribu rahmat dan kejayaan buat kita semua.

Semoga usaha serta keringkat titik peluh selama ini memberikan kejayaan kepada anda serta mendapat rahmat dan berkati dariNya. Amiiin.

Aktiviti Maktab

With Great Pride BPM and MRSM are Certified MS ISO 9001:2015

Keputusan Tawaran Kemasukan ke Tingkatan 1 MRSM 2018 

Keputusan Tawaran Kemasukan Ke Tingkatan Satu Maktab rendah Sains MARA Tahun 2018 boleh disemak mulai 08 Januari 2018 selepas jam 12.00 tengah hari. Pemohon yang berjaya akan menerima makluman melalui Perkhidmatan Pesanan Ringkas (SMS). Surat tawaran rasmi boleh dicetak dengan melayari pautan di bawah. Untuk maklumat lanjut sila layari www.mara.gov.my


 

Makluman : Jadual Pulang Bermalam Tahun 2018 

Perhatian kepada semua pelajar, berikut adalah Jadual Pulang Bermalam bagi Tahun 2018 sebagai rujukan. Jadual berikut boleh dimuaturun di sini.

>>> Jadual Pulang Bermalam


 

Makluman : Pendaftaran Telefon Bimbit Pelajar 

Ibubapa pelajar dikehendaki memuat turun peraturan penggunaan telefon bimbit seperti dilampiran dan mengisi borang tersebut. Pelajar dikehendaki membawa 2 borang berkenaan yang telah diisi serta ditandatangani oleh ibubapa beserta bayaran pendaftaran pada sesi persekolahan Sem 2, 2017. 

>>> Borang Pendaftaran
>>> Akujanji Penggunaan Telefon Bimbit 

Undian

Apakah pendapat anda mengenai halaman web baru MRSM? 

Sangat Menarik
Bagus
Perlu Diperbaiki Lagi
Boleh Tahan
Tidak Menarik